Fontos információk a 2023-as tréninggel kapcsolatban

Kedves Motoros Barátaink!

Köszönjük, hogy regisztrációtokkal megtiszteltek bennünket és részt kívántok venni Motoros Vezetéstechnikai Tréningünkön. Idei évben a fő helyszín a Zalaegerszegi Alsóerdei Élmény és Kalandpark területe, Zeg, Alsóerdei út 0116/1 https://asep.hu/ Ide várunk Benneteket 04.15.-én 8.00 – 08.45-ig megérkezni.

Itt hívom fel figyelmeteket, hogy nem készítünk előre csoportbeosztást de akik szeretnék a nap folyamán együtt motorozni kérjük az együtt érkezést, egyszerre belépést, mert itt dől el a csoportba sorolás. Ez a Park lesz a fő helyszín, ezenkívűl még a Volánbusz Zrt Zrínyi uti telephelye és a Teskándi Vasútállomás aszfaltos burkolatú területé lesz feladatmegoldás.

A helyszínenkénti feladatokról az instruktoroktól kaptok tájékoztatást. Minden csoportnak lesz Egyesületünk részéről 2 vezetője, ők fognak gondoskodni a helyszínekre történő pontos érkezésekről és a városon belüli közlekedésről, emiatt az ő utasításaik pontos betartását kérem. A pontokon továbbá Rendőr főtisztek, Motoros rendőrök és polgári segítők is lesznek, akik az adott pontok feladataiért és biztonságáért felelnek. Helyszínenként 60-70 perc áll csapatonként a rendelkezésre. A tréning 2 helyszínén készíthettek saját fénykép illetve videó felvételeket.

„A VOLÁNBUSZ ZRT. Zalaegerszeg Zrínyi út 99.sz alatti járműfenntartási telephelyén a telephely rendjének és a tartózkodási szabályok (beleértve kiemelten: a telephelyeinken érintő fénykép- és videofelvétel készítési tilalmat) maradéktalan betartása mellett a tervezett eseményt illető belépéseket és tartózkodást a Biztonsági Igazgatóság támogatásával, engedélyezem.” -tehát itt tilos a felvételek készítése.

A megnyitó után, a tréning megkezdése előtt szeretnénk egy komplett csoportképet is készíteni, amit majd elértek az Egyesület honlapján https://www.zala76me.hu/ illetve Facebook oldalán https://www.facebook.com/zalai76me/

Az ebéd egységesen 13.00 -13.50 közt a Napfény étteremben kerül lebonyolításra, itt kérjük a motorok parkolóban történő nagyon rendezett elhelyezését. Fizetés egyénileg az étteremben.

Az esemény zárása 14.00-kor a megnyitó helyszínén így mindenki időben hazaér.

A tréningenen mindenki saját felelősségére vesz részt, ahol egész nap folyamán kérjük a közlekedési szabályok maradéktalan betartását. Elvárjuk a tréningre műszakilag és törvényileg megfelelő járművekkel való megjelenést amit eső esetén is megtartásra kerül, hisz eső bárhol bármikor az év folyamán elkaphat bennünket.

Tisztelettel várunk Benneteket!

Baráth Miklós Elnök

+3630-9477-552

Zalai 76-s Motoros Egyesület